Wilk do mięsa Profi Line 12

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: HEN_282199
  • Producent: Hendi

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 2 665,66 zł brutto
  • szt.
  • Cena netto: 2 492,28 zł 3 065,50 zł
  • Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
  • Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
  • Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • Sitko śr. 70 mm z otworami śr. 6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
  • Waga 19 kg
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
  • Wydajność chwilowa: 200 kg/h
  • Antypoślizgowe nóżki

Szerokość: 220
Napięcie: 230
Wysokość: 440
Wymiary: 370x220x(H)440
Długość: 370
Moc/napięcie (W/V): 750/230

Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.